Ulkoasu: M Layouts
Hahmopankki

Tervetuloa

Tälle sivustolle on koottu sekalainen setti hupia ja hyötyä virtuaalihevosharrastajille. Haluatko linkata kisakutsuusi tuomareiden esittelyt? Kaipaisitko valmennustekstien kirjoittelun vauhdittamiseksi uusia vierailijavalmentajia? Toisiko tiluksille tunkeutuva röyhkeä, skandaalinkäryinen heppablogimirkku vipinää talliporukkaanne?

Muiden luomat henkilökuvaukset on myös tervetullutta rikastamaan sivustoa! Lähetä keksintöjäsi sähköpostiin jammiska@gmail.com niin lisäilen niitä esille sopivaan kategoriaan.

Hahmojen suoralinkit

Peter Lastrong, koulutuomari ja -valmentaja
Kielo Someroinen, koulutuomari
Harri Juolukka, kuuluttaja-dj

Kouluratsastus

Peter Lastrong, koulutuomari ja -valmentaja. Syntynyt vuonna 1960. Aiempien vuosien kotimaisen kouluratsastuksen herttainen kultapoika, nykyään arvostettu mutta mielipiteitä jakava pehmeää ja hevosystävällistä ratsastustyyliä kannattava valmentaja. Niin, ei se hevosystävällisestä filosofiasta johdu, etteivät kaikki pidä Lastrongista valmentajana, vaan ulosannista: Peter ikään kuin ajattelee jatkuvasti ääneen puolimumisten. Tämä on haaste myös koulukilpailuiden sihteeriparoille, sillä arvostelupöytäkirjassa tila on rajallinen ja arvon tuomari sen sijaan mumisee arvostellessaan taukoamatta. Koeta siinä sitten poimia puheesta olennaisimmat.
Tuntomerkit: megalomaanisen paksut kulmakarvat (melkein joutuu välillä nostelemaan niitä pois silmiltä tai kiinnittämään pinnillä nähdäkseen tuomaroida) ja yhtä muhkeat viikset, pystyssä tököttävä lyhyt entisen värinsä vähitellen menettänyt tukka, kuivan köykäinen olemus (mutta hitaasti alemmas valahtava kasvojen iho).

Kielo Someroinen, koulutuomari. Vuonna 1971 syntynyt Kielo vaikuttaa tosi herttaiselta ja vähän hajamieliseltä täti-ihmiseltä, kunnes saat hänen arvostelupöytäkirjansa luettavaksesi. Kielon sanelemat (usein lyhyet ja ytimekkäät) kommentit voivat olla paikoin aika brutaaleja, ja on tunnettu seikka, että hänen arvosteluskaalansa on hitusen kireämmällä kuin joidenkin kollegojensa. Lemppareitaan Kielo palkitsee kyllä, ja muitakin, jos ne muut nyt sattuvat aivan kirkkaasti onnistumaan jossakin asiassa. Kielon töksähtävät kommentit ovat kyllä aina asiapitoisia, mutta kehujen puuttuessa arvostelupaperit vaikuttavat kokonaisuudessaan aika negatiivisilta.
Tuntomerkit: pyöreät kasvot ja silmät, tummanruskeaksi värjätty pöyhkeä polkkatukka.

Esteratsastus

Sekalaiset persoonat

Harri Juolukka, kuuluttaja-dj. Syntymävuosi 1990. Harri ei ole ratsastaja ollenkaan vaan harrastaa itse muun muassa sukeltamista (mieluiten trooppisissa olosuhteissa), mutta seukkailtuaan milloin kenenkin heppaihmisen kanssa tämä supliikki suupaltti on vähitellen ajautunut tekemään keikkaa kuuluttajana erilaisissa hevosiin liittyvissä tapahtumissa. Hartsassa on ehkä vähäsen keikarin vikaa, eikä mies yleensä sano ei after ride -juhlille. Pitää huumoria vahvuutenaan, ja, no, luottaa ehkä joskus vähän liikaa siihen että se uppoaa jokaiikkaan.
Tuntomerkit: vaaleanruskea ananastukka, Hilfiger-vaatteet, 172:n senttimetrin pituus ja vähintään markkinoiden kymmenen uusimman joukosta löytyvä älypuhelin, jolla päivitellään ahkerasti someja. Huikea ääni, samettinen hallitulla karkeuslisällä.