Carmaggio
Nimi: Carmaggio Syntymäaika: 16.5.2018
Rotu: Selle français Ikääntyminen: Reaali
Sukupuoli: Ori Rekisterinumero: VH00-000-0000 | PKKid
Säkäkorkeus: 170-173 cm Kasvattaja: Jules Camille
Väri: Rautias Omistaja: CamillEq
Painotuslaji: Esteratsu Koulutustaso: Remuaa ikäistensä kanssa
ratsastuskuva
Carmaggio on ranskalaissyntyinen puoliveriori, varsa vasta, eikä kukaan oikeastaan tiedä mitä siitä tulee vai tuleeko mitään. Toistaiseksi pikkuori elelee laumassa muiden ikäistensä kanssa kaakkoisessa Ranskassa. Sen hyvinvoinnista huolehditaan säntillisesti, mutta toistaiseksi se ei ole kenenkään erityisen kiinnostuksen kohteena, sillä se ei ole vielä tullut sellaiseen ikään että se olisi voinut vielä osoittautua takuuvarmasti lupaavaksi ja lahjakkaaksi estehevoseksi.

Carmaggio on yksi monesta: ranskalaisen Camille-esteratsastajasuvun kasvatteja ja hevosia on niin monta, että taas yksi rautias nyt varsin helposti unohtuu sinne sekaan. Tiettävästi itse tallipäällikkö Jules Camille, myös King Julesina tunnettu, ei juuri päätään vaivaa hevosilla ennen kuin ne saavuttavat ratsastusiän, ja sittenkin apinanhommat saa tehdä joku palkollisista. Julesia nähdään kentän laidalla lyhyinä vilahduksina, kun hän käy katsomassa, onko tallin hevosmassassa kasvamassa uusia tähtiä, ja selkään hän kipuaa vasta kun pitää jotakuta hevosista riittävän lupaavana omalle arvolleen. Carmaggio, hmm, niin. Sillä ei ole kovin kummoiset ennusteet, sillä kumpikin sen vanhemmista on aikojen saatossa myyty Suomeen, joka on suorastaan mitätön esteratsastusmaa. Julesin mielestä mitättömiin maihin sopii dumpata keskinkertaisuuksia ja jalostusjätettä; omissa käsissä pidetään vain huiput.

Penseä suhtautuminen Carmaggion mahdollisuuksiin ei tarkoita, ettäkö hevosessa olisi mitään vikaa. Se on aika mukava nuori hevonen, löytää hyvin paikkansa laumasta ja kun se liikkuu, se liikkuu tahdikkaasti ja näyttää siltä, että siitä voisi saada oikein hyvää estehevoslaukkaa joskus esiin ratsastettunakin. Ihmisiin se suhtautuu ystävällisen uteliaasti. Ei siitä kukaan nyt oikein muuta osaa sanoa. Ai niin, paitsi että ruoka maistuu. Ruoka maistuu aivan hirveän hyvin, minkä voi yrittää kaunistella tosi hyväksi asiaksi, sillä kilpahevosethan saattavat pitkien matkojen seurauksena kuivua, ja, öö, niin. Eipähän pääse luisevaksi tämä hevonen, sillä se on perinyt Masa-äitinsä pyhän rakkauden ateriointiin.

Sukutiedot
i. Calaggio
ita, 172cm, rautias
Fn, KTK-II
ii. Conca evm
ita, 174cm, rautias
iii. Succulent evm
old, 177 cm, ruunikko
iie. Ocra Rossa evm
AAS, 158 cm, punarautias
ie. Leggermente evm
ita, 166cm, tummanruunikko
iei. Giuramento evm
sal, 159 cm, ruunikko
iee. Grater evm
trak, 167 cm, mustankimo
e. Marbre du Charroin
sf, 175cm, ruunikko
ei. Lustré du Charroin evm
sf, 173cm, prn
eii. La Bleu Paros evm
sf, 170cm, rnkm
eie. Belle de la Fromboise evm
sf, 172cm, prn
ee. Mademoiselle du Charroin evm
sf, 169cm, rnkm
eei. Mauvaus du Rousseau evm
sf, 174cm, m
eee. Ivoire de Concoet evm
sf, 171cm, rtkm

Sukuselvitys

Mitä saa, kun yhdistää ranskalaiset ja italialaiset sukulinjat? Carmaggion.

Jälkeläiset

ei tarjolla jalostukseen
Kisakalenteri

ERJ

00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
00.00.0000 Paikka luokka tulos
Valmennukset

Päivämäärä, laji, valmentaja

Valmennusteksti