Kilparatsastusta Markarydissä :: Taustatietoja

Järjestäjätaho

Falkencreutzin suku on ökyrikasta porukkaa, jolla on sekä vanhaa rahaa että monikansallisen IT-yrityksen ja muutamien onnistuneiden yrityskauppojen poikimaa tuoreempaa pätäkkää. Ylisukupolvinen kiinnostus hevosiin on turvannut ruotsalaiselle hevosurheilulle runsain mitoin taloudellista panosta. Falkencreutzien yritykset sponsoroivat kotimaisia huippuratsastajia ja linnatallin toimintaa pyörittävä Karla Falkencreutz myös kasvattaa muutamia estehevosia vuodessa. Linnatalli isännöi vuosittain suuria hevostapahtumia, ja siksi tilat onkin suunniteltu suuria hevos- ja yleisömääriä silmälläpitäen.

Tilukset

Stall Falkencreutzin tilat

Hannaby Slott & Cherry Arena

Vuonna 2020 käydään Hannaby Hanami Week -nimen alla kansainväliset koulu- ja esteratsastuskilpailut. Tallin omien tilojen sijaan kilpailuviikko käydään Hannabyn linnan välittömässä läheisyydessä Cherry Arenalla, joka on nimettä viereisen kirsikkapuiston mukaan.


Koko alueen kartta

SIM Routine Trophy 2019 - taustatarina

SIM Routine Trophy on kaikille hevosurheilusta ja esteratsastuksesta kiinnostuneille avoin tapahtuma. Kilpailijat maksavat osallistumisestaan könttäsumman, jonka suuruus määräytyy seuraavien tekijöiden mukaan:

Lue lisää

Blogi: Maailmalla
Karla Falkencreutziin ja tilaan liittyvät merkinnät: #falkencreutz
Tallin kilparatsastaja: Alexander Rosengård

Ulkoasu © M Layouts | Ulkoasun tausta © Evan Eckard / DinPattern