Perustiedot

Myyty: uudet sivut
Nimi: Sinevan Aliferina
Rotu: Suomalainen puoliverinen
Sukupuoli: Tamma
Syntynyt: 23.01.2019 (0v)
Säkäkorkeus: 165-170cm
Väri: Tummanpunarautias
Koulutus: Tavoite GP
Omistaja: VRL-05265 / myynnissä
Kasvattaja: Daniel Susineva (VRL-05265)
VH19-0310030 | PKK2995

Kuvagalleria

Kilpailukalenteri

Aliferinan ominaisuuspisteet:
KRJ 1451.19p (vt. 4)
Kuuliaisuus & luonne 643.92 p.
Tahti & irtonaisuus 807.27 p.

Näyttelyt

Varsaluokat
27.01.2019 tuom. Anne, tulos

Sinevan Aliferina

Pitkät, suorat jalat, eloisa ilme, syvän punaruskea karvapeite. Siinä Sinevan Aliferina ytimekkäästi kerrottuna. Ja laveammin: emän herkkyys ja isän rajaton itsevarmuus yhdistyvät tässä tammassa kiehtovaksi kilpahevosmaisuudeksi. Aliferinassa tuntuu olevan juuri sopivasti kaikkea: se on herkkä, muttei säikähteleväinen; se on tarmokas, muttei hallitsemattoman kuuma; sillä on itseluottamusta, mutta se ei sorru ylimielisyyteen. Tammamaisella tavalla oman arvonsa tunteva se on aivan ehdottomasti, mutta onneksi se suhtautuu ihmisiin pääasiassa myönteisesti ja uteliaasti. Se viipottaa maneesiin tai muuhun isoon tilaan päästessään innokkaasti ympäriinsä, ja on irtonaisesti liikkuva varsa.

Sukutiedot

i. Bavarignis
Fn, PKK-V, KTK-II
fwb 171cm mrt
VH-tunnus
KRJ-porr. 11/10
ii.
evm
iii.
evm
iie.
evm
ie.
evm
iei.
evm
iee.
evm
e. Apricity
Fn, KTK-II
trak 168cm rt
VH-tunnus
ei.
evm
eii.
evm
eie.
evm
ee.
evm
eei.
evm
eee.
evm

Jälkeläiset

Ei tarjolla jalostukseen.

Päiväkirja ja valmennukset

Aliferina, 23.01.2019 kirjoittanut kasvattaja
Apricityn varsa syntyi hyisen kylmään tammikuisen aamuyön syliin. Olin osannut odottaa varsan syntymää, sillä tämä oli Assin kolmas varsa, ja tässä vaiheessa osasin jo erehtymättömästi tunnistaa siitä lähestyvän varsomisen merkit. Suhtauduin varsomiseen sangen luottavaisin mielin, mutta pidin silti huolen, ettei se pääsisi tapahtumaan täysin valvomatta. En vielä useammankaan varsan kasvatettuani ollut päässyt yli siitä pelosta, että jokin menisi pahasti vikaan jonkun tamman synnyttäessä varsaansa. Sitä riskiä en tahtonut ottaa, että löytäisin aamulla tallista kuolleen emän ja varsan, joiden avuksi olisin voinut hälyttää eläinlääkärin ajoissakin. Ymmärsin, että jos oikein huono tuuri kävisi, mitään ei olisi tehtävissä vaikka kuinka olisin varsomakameran kuvaa vahtaamassa, mutta yrittämättä en antaisi yhdenkään tamman menehtyä.

Nyt kaikki meni kuitenkin niin sujuvasti kuin toivoa saattoi. Assi tiesi jo, mitä tapahtui, eikä hätäillyt. Ponnistusvaihe oli nopeasti ohi, eikä varsa aikaillut ylösnousun kanssa. Se oli vahvan oloinen vastasyntynyt, ja minun oli helppo olla tyytyväinen sekä homman mallikkaasti kotiin hoitaneeseen tammaan että sen kauniiseen tyttäreen. Aliferina oli päätetty tammavarsan nimeksi jo etukäteen, ja se tuntui sopivan vauhdikkaalle maailmaantulijalle hyvin. Jäisi nähtäväksi, mihin syvänruskean tamman siivet sen vielä kiidättäisivät.

Ulkoasu © M Layouts
Muu materiaali © Lynn (VRL-05265)
Tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable | Virtuaalihevonen