Perustiedot

Nimi: Laconic
Rotu: Tanskalainen puoliverinen
Sukupuoli: Ori
Syntynyt: 25.6.2016 (4v)
Säkäkorkeus: 178 cm
Väri: Musta
Koulutus: Tavoite GP
Omistaja: VRL-05265
Maahantuoja: Conspiracy Horses (VRL-06858)
VH19-x | PKKx

Kuvagalleria


Pääkuva © AnneL

Kilpailutiedot

Hevonen kilpailee porrastetuissa (KRJ).

Näyttelyt

00.00.2019, tuom. ?, tulos

Laconic

Laku on iso, ihana kouluori. Erittäin pehmeä edestä ja hyvä takajaloille poljenta. Hieman hidas vielä avuille, tarvitsee notkistelua. Luonteeltaan erittäin seurallinen, mutta määrätietoinen ja laumaansa vahtiva. Tästä tulevaisuuden lupaus koulukentille! - Hevosen tuoja

Laku on miellyttävä herrasmies, joka pitää itsestään mekkalaa vain silloin kun on tarve. Mitä muuta hevosen luonteelta voi toivoa? Lisäksi se on suurilinjainen, komea ori ja viimeistä piirtoaan myöten ilmiselvä kouluratsu, ja sellaisistahan Daniel Susineva niin kovasti pitää. Muut leikkiköön estehevosilla ja juoksijoilla, Danielille riittävät (mieluiten huippulaatuiset ja yleensä siksi hitsin kalliit) kouluhevoset.

Sukutiedot

i. Sarcasm
evm | dwb m 175cm
ii. So Smol
evm | dwb m 179cm
iii.
evm
iie.
evm
ie. Cherimia
evm | dwb prn 175cm
iei.
evm
iee.
evm
e. Shop or Drop
evm | dwb m 174cm
ei. Rock or Roll
evm | dwb mrn 170cm
eii.
evm
eie.
evm
ee. Buymeariver
evm | swb mkm 170cm
eei.
evm
eee.
evm

Jälkeläiset

ei jälkeläisiä

Päiväkirja ja valmennukset

Vähäpuheisuus katsotaan eduksi, 22.04.2019 kirjoittanut omistaja
Daniel oli osannut odottaa sitä - siis että tallityöntekijät virnuilisivat, kun maailman lakonisin mies ilmoittaisi ostaneensa hevosen nimeltä Laconic. Tallinomistaja pysähtyi hetkeksi miettimään, miten olikaan tullut palkanneeksi niin runsaspuheisia tyyppejä, vaikka arvosti itse ytimekästä itseilmaisua ja, jos suinkin mahdollista, täyttä vaikenemista. Eipä hän nytkään vastannut Kerstin ja Innan irvailuihin muuten kuin tuhahtamalla. Se ei johtunut siitä, etteikö hän olisi keksinyt mitään nokkelampaa; mies ei vain pitänyt nokkeluuksia ääneensanomisen arvoisina.

Ei hän erityisen runsaasti kertoillut ostoksestaankaan, vaikka oli siitä salaa hyvin innoissaan. Laconic olisi juuri se raamikas musta kouluori, jollaisen jokainen vakavastiotettava kouluratsastaja talliinsa tarvitsi; eikä vain talliinsa, vaan satulan alle ja kisaradoille. Hevosenkokeilureissu Tanskaan oli uhannut käydä turhaksi ajanhaaskuuksi, sillä yksikään esitelty hevonen ei ollut tuntunut vaivan arvoiselta, mutta lopulta oli ollut aika kavuta Laconicin satulaan.

Se klikkasi heti. Hevonen oli hieno, vaikkakin vielä keskeneräinen. Sehän ei Daniel Susinevaa hirvittänyt. Hevosten kouluttaminen oli mielekästä puuhaa, ja hän oli siinä lisäksi varsin hyvä. Hän tekikin tarjouksensa, jonka hyväksymisen jälkeen alkoi odotus. Pian Laconic matkustaisi Suomeen ja työntekijäntallukatkin tajuaisivat, ettei Daniel ollut hevosta pelkän nimensä takia valinnut (vaikka kieltämättä kyllä vähän senkin).

Ulkoasu © M Layouts
Muu materiaali © Lynn (VRL-05265)
Tämä on virtuaalitalli | this is a sim-game stable | Virtuaalihevonen